Op zoek naar een PT of sportschool?

Op zoek naar een PT of sportschool?

27 juni 2019 Uit Door Redactie

Dan bent u bij Personal sport 4 you aan het juiste adres. Zij verzorgen personal en groepstrainingen op maat.

Mijn ervaring

Laatst was ik opzoek naar een bedrijf die mij kon helpen met mijn probleem. 2 maanden geleden sportte ik veel bij Basic fit omdat ik mijn gewicht naar beneden wilde krijgen. Ik kreeg een terugval omdat het niet motiverend is om veel te sporten en weinig af te vallen. Daarom moest ik opzoek naar iets anders en kwam uit bij Personal training 4 you. Zij verzorgen veel soorten trainingen en weten veel van sport en voeding. Heb contact opgenomen en ben langs gegaan voor een intake gesprek. Na het gesprek weer super goede moet en er zouden 2 schema’s opgesteld worden een voor voeding en de andere de oefeningen die ik moest doen. Eerste maand heb ik ervoor gekozen op PT training te doen en daarna in een small group. Het gaat nog steeds super goed en ben nog net zo gemotiveerd dan op het begin.

Waarom Personal sport 4 you?

Personal sport 4 you is een bedrijf die echt naar uw wensen luister en ervoor zorgt dat ze waargemaakt worden. Heeft u interesse? Kom een keer langs voor een gesprek of proefles!

We zien u graag verschijnen!