Bent u opzoek naar een personal coach Hoofddorp? Dan moet u zeker eens contact opnemen met PhysiQ B.V.

Bent u opzoek naar een personal coach Hoofddorp? Dan moet u zeker eens contact opnemen met PhysiQ B.V.

7 juni 2019 Uit Door Redactie

Bent u opzoek naar een personal coach Hoofddorp? Dan moet u zeker een contact openemen met PhysiQ B.V. U krijgt hier te maken met personeel dat erg gedisciplineerd en zorgvuldig te werk gaat. Zo willen ze u zo goed mogelijk helpen met het behalen van uw doelen. Het personeel heeft heel erg veel verstand van wat ze doen. Ze hebben hoofdzakelijk veel verstand van blessures, voeding, spiergroepen en oefeningen. U kunt het personeel van alles vragen zoals waar een oefening voor is of hoe u hem het beste uitvoert. 

personal coaching hoofddorp

Mijn ervaring met PhysiQ B.V.

Mijn ervaring met PhysiQ B.V. is heel erg positief. Ik ben voor 5 weken terug begonnen met trainen en heb er nog evenveel plezier in als in het begin. Ik ben 6 kilo afgevallen en ben hier heel erg blij mee. Ik word goed geholpen door het personeel ze ondersteunen mij goed en ook krijg ik goede tips en tricks waardoor ik het beste uit mijzelf naar boven haal. Dit bedrijf is zeker een aanrader. 

physiq