Alles over padel

Alles over padel

9 oktober 2020 Uit Door Redactie

Jij bent al een tijdje op zoek naar een nieuwe sport, want sporten is gezond. Maar je vind het toch lastig om de juiste sport te vinden. Je denkt aan een sport met in ieder geval een bal, hartstikke breed dus. Maar je zou het ook onwijs leuk vinden om een racketsport te gaan doen. Dit is iets minder breed dan alleen een balsport, er zijn namelijk een aantal racketsporten. Jij moet nu een keuze gaan maken tussen bijvoorbeeld tennis, padel, squash of badminton. Lastige keuze natuurlijk, daarom ga ik je vandaag wat meer vertellen over een specifieke sport. 

Vandaag ga je alles te weten komen over de sport padel, natuurlijk zijn er nog een heleboel andere leuke racketsporten maar dit is toch wel de leukste. De sport is nog niet heel bekend en je hoort er ook niet veel over, daarom ga je er nu meer over te weten komen.

Wat is deze onbekende sport precies?

Padel is een racket en bal sport voor minimaal twee spelers, het kan ook met vier spelers maar dit komt niet zo vaak voor. Bij deze sport speel je met een bal die lijkt op een tennisbal, je moet met je racket de bal over het net slaan. Het is in principe een mix tussen tennis en squash. Bij deze sport moet je uiteraard de bal over het net heen te spelen en te hopen dat de tegenstander hem niet goed terug kan spelen waardoor jij een punt pakt. Hopelijk weet jij nu wat meer over de sport.